elazığ rs amirals rent a car

ELAZIĞ RS AMİRALS RENT A CAR

2020 Mercedes-Benz CLA motor özellikleri

Asi duruşuyla birçok sürücünün şimdiden beğenisini kazanan yeni nesil CLA, birçok anlamda modernleştiğini de belirtmekte yarar var.

Her bakımdan sürücüsüne bambaşka bir deneyim yaşatmayı hedefleyen Mercedes2020 model CLA modelinde, 221 beygir gücünde çalışan ve dört silindirli 2.0 litrelik benzinli bir motora yer veriyor.

Ayrıca, Mercedes yetkililerinin açıklamış olduğu bilgilere göre,ELAZIĞ RENT A CAR 2020 model araçta CLA 250‘den aşina olduğumuz www.elazigrsamirals.comyedi ileri otomatik şanzıman da bizleri karşılıyor.

Mercedes’e özel sürüş teknolojilerini de ev sahipliği yapan yeni nesil otomobilin sürüş teknolojileriyle de ön plana çıktığını da özellikle belirtelim. Üst sınıf S-Serisi Mercedes modellerinde olduğu gibi,elazığ rs amirals rent a car otomobilin yarış özerk sürüş teknoloji ile kontrol edilebildiğini de özellikle belirtelim.

Daha önceden de üst sınıf Mercedes modellerinden aşina ELAZIĞ OTO KİRALAMA olduğumuz bu teknoloji sayesinde Mercedes aracın kendi kendine hızlanmasına ve frenlemesine olanak sağlıyor.

CES 2019 etkinliğine MBUX teknolojisiyle de tüm dikkatleri üzerine toplayan otomotiv devi, söz konusu Elazıığ rs amirals rent a car -bu bilgi eğlence sistemini daha da üst seviyeye taşımış olduğunu görmekteyiz.

ELAZIĞ RS AMİRALS RENT A CAR-Böylece, sürücüler tarafından ELAZIĞ RENT A CAR daha fazla komutu algılayabilecek olan yeni nesil CLA, birçok soruyu da rahatlıkla yanıtlayabilecek.

Elazığ-Bunun haricinde aracın şeritten çıkmamasını sağlayan güvenlik teknolojileri Elazığ Araç Kiralama-de yeni CLA ile birlikte sürücülere sunulacak olan paketlerin arasında yerini alıyor. elazığ rs amirals rent a car İç yaşam kısmında da sürücüleri kendine hayran bıraktıran otomotiv devi, ikinci nesil CLA modellerinde en son araç içi teknolojilerine de yer veriyor.

İç mekandaA-Serisi ile benzer bir tasarım anlayışına sahip olan elazığ rs amirals rent a car  ikinci nesil CLA, iç yaşam kısmıyla da ön plana çıkmayı başarıyor.

Ayrıca el hareketlerini de algılayabilecek olan yenilenen www.elazigrsamirals.comMBUX bilgi eğlence sistemiyle Mercedes sürücülere bambaşka bir deneyim yaşatmayı hedefliyor.

Bunun haricinde ise, MBUX bilgi eğlence sistemi ELAZIĞ RS AMİRALS RENT A CAR ile ön plana çıkan yeni CLA’da  7 inçlik iki ekran yer alıyor. Bu ekranları dilerseniz 10.25 inç olarak satın alabiliyorsunuz.

2020 Mercedes CLA fiyatı ve çıkış tarihi

Söz konusu aracın 2019 Mayıs‘ta piyasaya sürüleceği belirtilen aracın fiyatıhakkında henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Ancak şirkete yakın kaynaklarca aktarılan bilgiler doğrultusunda, elazığ rs amirals rent a car yeni nesil CLA’nın 29.000 Euro’dan başlayan fiyatlarla piyasaya sunulacağı tahmin ediliyor. www.elazigrsamirals.com